• 35127
    iyice yapboza döndüğü için onu ordan alıp buraya koymak bunu burdan alıp oraya koyması baya keyifli hale gelmiştir. 29 ocak 2024 galatasaray gaziantep fk maçının ardından “bence” takımın yapılanması biraz daha farklı şekillenmiştir.

    en geriden başlarsak muslera’ya mutlaka yeni sözleşme verilmeli eğer kafasında gitmek gibi bir düşünce yoksa. varsa da ikna edin amk. berkan’ın sol bek performansı bence orada iyi bir alternatif olabileceğini gösterdi. takıma döndüğünden beri orta sahada çok ışık veren bir performansı da olmadı. orta sahadaki şişkinliği de göz önünde tutarsak berkan’ı planlamada sol bek alternatifine kaydırmak faydalı olacaktır. sol bek transferi gerçekleşince kazımcan’ın pendik’e kiralanacağı konuşuluyor ki bence isabet olur. tükürdüğümüzü yalayıp dubois’ı geri çağırarak bek alternatiflerini güçlendirmeliyiz mutlaka. ben kaan’ın bekte verdiği performanstan sezonun geri kalanını düşündüğümüzde tatmin olmuyorum.

    stoper rotasyonu aynı şekilde devam etmeli. iyi*, kötü*, çirkin* stoperlerimizden o dönemi formda geçiren ikiliyi sahaya sürmeliyiz. tercihim apokerim’in sol stoperi sağlıklıysa kimseye vermemesi olur tabii.

    yabancı kuralını düşünerek ve talipleri olduğu da konuşulurken ndombele, ziyech ve bakambu’dan çıkarak hamle alanı sağlamalıyız diye düşünüyorum. tete’nin gitmek istememesi yeri geldiğinde tekrar değerlendirerek kazanmaya zorlamamız gerektiğini gösteriyor gibi.

    barış alper’i arkasında çok daha hücumcu ve yine tercihen teknik kalitesi yüksek bir sağ bekin önünde ana mevkisinde görmek isterim açıkçası. o’nun enerjisi ve savunma yardımıyla ancak boey’in yokluğunu kompanse edebiliriz gibi geliyor.

    açıkçası ben mertens’le birlikte forvet arkasında maçına göre zaha’yı düşünüyorum. bu ikilinin de arkasında halil üçüncü bir tercih olabilir. asıl transferin mutlaka torreira’nın yanına yapılması gerektiğini düşünüyorum. aksi takdirde sola kerem gelse zaha’ya yazık oluyor, kerem merkezde oynasa takımda bazı şeyler oturmuyor. dolayısıyla kerem-icardi-zaha-barış ileri dörtlüsünü oturttuktan sonra önümüz açık bence. mertens’i şu yoğun takvimde çok kullandık ve bence biraz dinlenmesi onun için de iyi olacaktır. zaten kendisine çok ihtiyacımız olacak.

    zurnanın zortladığı yer bence torreira’nın yanı. demirbay bir maç harika oynuyor diyorsun transfere gerek yok; ertesi maç ilk 5 dakikada anlıyorsun o gün gününde olmadığını. çok çok iyi bir alternatif olsa da orayı sıkı tutmak bence hem avrupa’nın hem de şampiyonluğun anahtarı.

    ben torreira’nın bugün hücumdaki etkinliğini gördükten sonra asıl sorunun yaratıcı bir orta sahadan ziyade torreira’yı çok geride kullanmak zorunda kalmamıza bağlıyorum. dolayısıyla, hayal de olsa, bir dönem bizimle anılan khephren thuram tipinde bir oyuncunun ilaç olacağına inanıyorum.

    şampiyonlar ligi fikstürü bitmişken, ligde tek rakimiz var ve ligin kalitesi yerlerdeyken garanti transfer yapma şansımız varsa eldeki tatmin etmeyen oyunculardan bir miktar zararına da olsa elden çıkarılmasında fayda görüyorum.

    muslera, günay - transfer, dubois - kaan*, davinson, nelsson, apokerim - transfer, berkan - torreira, kaan*, eyüp - transfer, demirbay - barış alper, tete - zaha*, mertens, halil - kerem, zaha* - icardi, transfer

    sadece kaan ve zaha’nın yer yer farklı mevkilere geçtiği, kimin nerede oynadığı belli olan, hocaya sigara kutusundan origami yapmak zorunda bırakmayan bir kadro için 4 (dört) adet transfere ve sende olanı sana geri koymaya* ihtiyaç var sadece. hem de iki oyuncunun gitmiş, hesaba göre dört oyuncunun daha ayrılacağı senaryoda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın