• 5942
    kendilerine, özellikle sayın erden timur'dan dolayı, güven duysak da hem avrupa ligine isim verebilme hem de kadromuzun son şeklini hocamızın önüne sunabilme açısından biraz da olsa somut verileri ortaya koyabilse dediğim yönetimimiz.
    oyuncu satamıyoruz argümanıyla eleştirilirken şu anda oyuncu satabildiğimizi, hatta gerçekten kâr getirebilecek oyuncuyu ya da elimizdeki en iyi "asset" budur dediğimiz oyuncuları düzgün de fiyata satabildiklerimi artık görmüş bulunmaktayız. lakin (hiç cm ya da fm oynamadığımdan oralara giremeyeceğim) ama fifa oynarken devre arasında sana iyi fiyatla gelen tüm tekliflere onay verip elde avuçta ne varsa satıp potansiyelli genç oyuncularla ligi bitirmeye çalışıyordum ben vakti zamanında. şu anda sanki aynı modu açmış gibi duruyor değerli yönetimimiz. takımımızın en değerli ve en "güvenilir" parçasını ( sacha boey) sattık. takımımıza uymayan, gitsin diye gözünün içine baktığımız sezona başlarken as sol bek statüsünde tuttuğumuz oyuncu ( jose angel esmoris tasende angelino) ile yollarımızı ayırdık. 29 ocak 2024 galatasaray gaziantep fk maçı'nda ıcardi ilk 11 başlarsa kenardan skora direkt katkı sağlar, uçar kaçar dediğimiz ve hatta güvenebileceğimiz oyuncu sayısı neredeyse yok denecek kadar az iken şimdi de cedric bakambu'nun da gönderileceği duyumları dolaşıyor. genç oyuncularımız çok güvenilir ise, 3 kulvarda birden başarı hedeflerken bizleri taşıyabilecek yeteneğe ve mental dayanıklılığa sahipse amenna ama görünüşe göre şu anda "çıkar oynar" dediğimiz (geçmiş dönem ozan kabak gibi) bir oyuncumuz da pek mevcut değil.
    işte bu sebeplerden ötürü hem ligde bu denli pis suların içinde boğulmadan yarış içinde kalmaya çalışırken, hem de gerçekten de avrupa ligi'ni kazanamamamız için hiç bir sebep yokken kendilerine bu 2023-2024 sezonu ara transfer döneminde kısa sürede çok iş düşüyor.
    bizle alakalı olan uçaklar hep dış hatlar gidiş bölümünden oluyor. ne iç ne ne dış hat gelen yolcu alanına kimseyi indiremiyoruz :( şimdilik sabır deyip sükuneti koruyoruz ama sahada da bu gidişle çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüde ....sıçrayamaz moduna düşeceğiz. umarız değerli addettiğimiz, saygı ve de kişilerine göre derin sevgi beslediğimiz yönetimimiz doğru hamleleri en hızlı şekilde yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın