resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37266
    teknik direktörlük kariyerinde teknik direktör olarak mağlup olduğu tek sezon 02-03 sezonunde mircea lucescu'ya karşı olmuştur. diğer mağlubiyetlerinin kimlere karşı olduğunu hemen listeleyelim:

    - 19-20 sezonu: covid-19 pandemisi (pandemi olmasa yüzde 90 şampiyonduk)
    - 20-21 sezonu: bu sezon çok rakibimiz oldu. tff, mustafa cengiz'in tümörü, billong... sergen yalçın epey geriden gelir.
    - 21-22 sezonu: bu sezon kim veya kimlere kaybettigini söylemeyi kendime zûl görüyorum.

    yani bu adam teknik direktör olarak kariyerinde sadece lucescu'ya yenilmiştir. yurtdışı kariyerine bakarsak da; fiorentina kariyerinde kendinden beklenen başarıyı elde etmiş, milan kariyeri ise değerlendirilmeye alınacak kadar uzun sürmemistir. zaten oraya bir şekilde carlo ancelotti gelecekti. iki taraf açısından da ayrılık gelecek adına en doğru karar oldu.

    kariyeri boyunca sadece tek bir sezonda başarısız olmuş ve onda da mircea lucescu'ya mağlup olmuş olan adam, 20 sene sonra bu sefer de o kaybettiği adamın oğluyla mücadele etmektedir. umarım bu sefer muzaffer olabilir.

    dipnot: yazıda bahsetmedim milli takım kariyeri kayıtsız şartsız başarılıdır hocanın. bunu uzunca anlatmayı da gereksiz buluyorum. yine de tatmin olmayan türkiye a milli futbol takımının tarihine göz atabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın