• 22
    cok enteresan taraftara ve duygu somuru ozelligi 20 olan baskana sahip olan takimdir.

    dun (15.12.2008) tarihinde lig tv'de ki futbol gundemi programina trabzonspor baskani sadri sener katildi. ben ortasinda actigim da zannettim ki sadri sener'in ailesi trafik kazasinda oldu; sadri sener de ona agliyor. noluyor demeden hakemler diye bogrunce anladim derdini. en son oynanan bursaspor karsilasmasinda ofsayttan atilan golle yenildikleri icin agliyor, "bizim kadromuz 25 milyon euro, bursa'yi iceri disarida yenmemiz lazim" diye zirvaliyordu. dedim ki kendi kendime(ne var siz sanki konusmuyorsunuz kendi kendinize) "aha simdi sictik. bu aciklamalar olay cikartir trabzon'da" ve hakli ciktim bir gun sonra trabzonspor bilmemne dernegi aciklama yaparak alayiniza gideriz lan tarzinda bir aciklama yapilmistir. e atalarimiz ne demis? imam ossursa cemaat sicarmis. linkte aciklama detayli olarak var.
    http://www.hurriyet.com.tr/...10579675.asp?gid=211

    ama ben ozellikle "eskiden stadımız 'avni aker cehennemi' diye anılırdı. maalesef son yıllarda çıkarılan mavi bayrak ve fair play dayatmaları trabzonspor taraftarlarını yumuşatmıştır ve oyunun bir parçası olarak o ateşli hırçın taraftar bir anda göz boyamalarla sindirilmiş ve cehennem olan bu stat, rakiplerimiz ve hakemlerimiz için tam bir cennete dönüştürülmüştür. artık bizler de uyanmalıyız. takımımızı desteklemek tamamen stadı doldurmak demekle değil, eskiden olduğu gibi sahaya çıkan rakiplerimizi ve hakemlerimizin bacaklarını titreyinceye kadar baskı altına almaktır. spor kamuoyunu söz veriyoruz. artık trabzon'a gelen rakipler ve hakemlerin bacakları titreyecek ve bizlerden korkacaklar.” kismina dikkat cekmek istiyorum. ciddi bir vay anam vay neler donmus ya serhat olayidir bu.
    sen kayserispor'a attigin gol cizgiyi gecmedigi zaman, aman canim hakem hatasi diyorsun da sen gol yiyince mi haksizlik oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın