• 16597
    suyun öte yakası olmayan kıt akillariyla geçmişinden başarı uydurmaya çalışıyor. dalga geçiyorum belki ama ileriye dönük, doğru hamleler yapacak bir zeka topluluğu olmayınca, bizimle mücadele edebilmelerinin tek yolu bu gibi görünüyor.

    bize gelirsek, son dönemlerde dikkatimi çeken bir nokta var. biz baya baya geçmişimizle kavga etmeye başladık. derdimiz nedir anlamıyorum açıkçası. oyuncu alıp satarız bazıları kar ederek, bazıları zararsız, bazıları ise cüzi zararlar ile. ama sözlükte hemen fatih terim'e veya fatih terim üzerinden taraftarlara bir gönderme çabası basliyor. yok efendim bu çöpü de o aldirmisti, yok efendim çöp aldırıyor dediğiniz adamın sayesinde şimdi bu parayı kazanıyoruz felan. aklıma ilk gelen örnek bu oldu. başka bir sürü örnek de çıkacaktır. mesela son oynanan fb-samsunspor maçından sonra taylan'a, özkan'a, emre'ye sallayanlarda vardı hala. abi, taylan dediğin adam bizdeki en iyi sezonunda maça cikmasa simdi ne yapacağız diye dert ediyorduk. hadi onu geçtim, adamlar bizden gideli kaç sezon olmuş ve en kritik yerde 1 numaralı rakibimize çelme takan ekibin parçası olmuşlar. bizde oynadıkları dönemde bu çocukların en ufak bir saygısızlığı olmadı. suyun öte yakasının istediği gibi bizim maçlarda yatsın mi eski oyuncularımız? sonra şeref, etik, ahlak goygoyu mu yapalım? bakın, olumlu-olumsuz fikir belirtmek başkadır, durduk yere eski defterleri açmak başkadır.

    arkadaşlar, bu arma, bu kulüp kurucularindan olan ali sami yen'i de, tevfik fikret'i de, efsaneleri olan metin oktay'i da, fatih terim'i de aştı. hepsinden daha büyük. hepsi bizim, hepsi biziz. kendisinden küçük olduğu ve olacağı iki şey var:
    1) türkiye cumhuriyeti devleti
    2) gazi mustafa kemal atatürk

    şu ayna karşısında hesaplaşma işini birakmaliyiz artık. bu iş, suyun öte yakasının yapacağı iştir.

    #kenetlenbaşkagalatasarayyok
App Store'dan indirin Google Play'den alın