resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37263
    fatih hocam tıpkı okan hocam gibi çok kıymetlidir. ikisi de çok akıllı ve duygusal zekası muazzam olan insanlar. zaten başarılarının temelinde de bu sebep yatıyor.

    okan hocam uzun vadede daha sağlıklı ilişkiler kurabilme yeteneğine sahip. duygusal zeka yeteneklerini pozitif anlamda kullanabilme kapasitesi maksimum. bu inanılmaz bir özellik. yani karşısındaki insan farkında olsun ya da olmasın bir şekilde okan hocanın büyük zekası ve karakterinden olumlu anlamda etkileniyor.

    fatih hocamda bu durum biraz farklı. fatih hoca duygusal zekasını daha çok manipülasyon aracı olarak kullanan biri. yani bulunduğu şartlarda kazanabilmek için ya da doğru olduğuna inandığı şey için her türlü manipülasyonu yapabilir. hatta bu sevdiklerinin canını yakma pahasına bile olsa (demirören ve milli takım olayı gibi) yapabilir. bu durum onun bir dönem başarılı ilişkiler yürüttüğü insanlarla belli bir zaman sonra sorun yaşamasına sebep oluyor. çünkü farkındalığı olan kişiler hocanın manipülatif özellikleriyle yakından karşılaştığında ilişki zehirlenmeye başlıyor.

    sevdiğim bu iki isimden birisiyle profesyonel ilişki kurmak durumunda olsam ve iş-proje yapacak olsam kesinlikle okan hocayı tercih ederim. okan hoca yapıcı, kıvrak zekasıyla ve pozitif enerjisiyle daha tercih edilebilir. fatih hocam ise biraz yorar. muazzam ilham verebilir ama manipülatif kişiliği bir şekilde ilişkiye sirayet edecektir. zaten onunla bir dönem çalışan başkanların uzun süreli ilişki kuramamasının altında yatan sebeplerden biri de budur.

    her ne olursa olsun bizim için kıymetlidir. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın