resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37257
    kendisini sacha boey transferi üzerinden övmek için sacha boey'nin ilk maçlarındaki performansını hatırlamak yeterli olacak olan eski teknik direktörümüz. sacha fatih hoca döneminde sakat olmadığı tüm maçlarda oynadı ve tamamında çok iyi performans gösterdi. her ne kadar pek büyük maça çıkma şansı yakalayamamış olsa da 30 eylül 2021 marsilya galatasaray maçı'nın 60 dakikasında gösterdiği performansla üst seviye bir bek olduğunu fazlasıyla gösterdi.

    fatih hoca sırf 1 milyon euro'ya taş gibi performans veren sağ bek bulduğu (iddiaya göre bir menajer oyuncuyu öneriyor, hoca da oyuncuyu izleyip çok beğeniyor ve transferi istiyor) için bile övgüyü fazlasıyla hak ediyor.

    ayrıca sacha'nın hoca hakkındaki sözlerine göz atacak olursak hocanın kısa zamanda sacha'nın gelişimine de etki ettiğini görebiliriz;

    https://www.milliyet.com.tr/...atmak-istedi-6925955

    https://www.hurriyet.com.tr/...nluk-yarisi-42286157

    --- alıntı ---

    fransız oyuncu, fatih terim'le ilgili de konuştu. fatih terim'in iyi bir öğretmen olduğunu belirten sacha boey, "geçen sezon marsilya deplasmanındayken hocam fatih terim bana ilk 11'de oynayacağımı söyledim. ben takımla idman yapmamıştım. ilk yarı bittikten sonra hocam iyi olduğumu ve devam edebileceğimi söyledi. terim iyi bir öğretmendi. 60. dakikada sakatlandım. ikinci sakatlığım da 25 ekim'de beşiktaş maçında oldu. maçtan iki gün önce. sonra fransa'da clairefonteine'de tedavi oldum" dedi.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    beni transfer eden fatih terim'in yerine gelmişti torrent. terim'in gidişi beni üzmüştü. bana verdiği güvenin karşılığını verememişim gibi hissettim.

    --- alıntı ---

    sacha'ya dair hocayı hatalı bulduğum nokta ise oyuncunun dönüşü konusunda acele etmesiydi. muhtemelen 4 senelik son döneminde yaşadığı akılalmaz talihsizliklerin getirdiği psikolojik yıpranma (bkz: #3069973) ve sağlık ekibinin olumlu raporu aceleciliğinde etkili oldu ama maalesef aldığı karar yanlış oldu ve ceremesini avrupa'da olmasa da ligde çektik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın