aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 467
    evet ultraslan kötü. berbat yıllar geçiriyor. ama ;

    biz galatasaraylılar alpaslan abinin emanetini eleştirmekten başka bir şey yaptık mı? evet içlerinde kötü adamlar var. ama biz gibi iyi adamlar olmadıkça meydan kötülere kalmaz mı? şurada girilmiş 600 ileti gidip birebir olayın muhattaplarıyla konuşulsa, pankartı o adamlar asacağına biz assak, koreografide kötü adamlar olacağına biz çizsek olmaz mı?

    sadece eleştirmelimiyiz? ben kişisel olarak katılamıyorum çünkü 350 km uzaktayım. ilerde planlarım vardır veya yoktur. ama şu başlık altında yazanlardan kaçı acaba grupla faaliyette bulundu?

    tribün zor iştir. emek gerektirir, zaman gerektirir ve son yıllarda para gerektirir. acaba biz bunlardan üşenip sadece eleştirmekle mi yetindik ?

    inadına gitsek durun o pankart alpaslan abinin biz galatasaraylılara emaneti desek kendi elimizle assak. kötü adamları önce azınlığa düşürsek, sonra da orada hatrı sayılır tayfa oluşturmuş, taşak oluşturmuş bizler o kötü adamları kovsak nasıl olur acaba?

    deplasmana kötü adamlar gidiyorsa biz de gitsek. ve o adamları " biz varya her deplasmana gittik" diye konuşturmasak olmaz mı? konuşamaz çünkü biz de gittik o deplasmana.

    stada davul sokanlara yardım etsek, o sete çıkanlardan birisi şu eleştirenlerden birisi olsa fena mı olur?

    bunları yapmak için tutkulu olmak, üşenmemek ve tırnaklarımızla kazıya kazıya ilerlemek gerek. bizim sorunumuz sadece bu. o kötü adamlar tüm bunları yapıyor ve normal olarak da sete çıkıyor. deplasmana gitmeyen, pankart boyamayan adamı kimse çıkarmaz o sete.

    evet abi varken kötüler hep arka plandaydı. öne çıkamıyorlardı. ama şimdi bolca öndeler. ve biz galatasaraylılar onlara dur demeden hep orada olacaklar.

    ultraslan alpaslan abinin kurduğu müthiş bir düzendir. bu düzen bozulmaya başlamıştır. ama inkılap değil, ıslahat gerekmektedir. en köklüsünden. bunun için de herkes elini taşın altına koymalıdır. görüyoruz ki bu da zor. çünkü adamlar artık iyi bir iş bile yapsalar ua yaptığı için eleştiriyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın