resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37256
    galatasaray tarihinin şüphesiz en kariyerli teknik direktörü olduğu aşikar, seven de sevmeyen de bunu kabul eder saygı duyar zaten. ama, büyük bir ama, kendisinin transfer üstünden övebilmek için ya tinerci tayfanın maçları sırtı dönük izleyip yorum yapmaları gibi izlemek lazım galatasaray’ı ya da 15-20 yaşında olup takım tarihine hakim olmadan, gözü kapalı inandığını savunuyor olmak.

    90ların başında ümit milli takım ile yaptıklarına, bir nevi kurdukları scout ağına saygı duymakla beraber, galatasaray’da işler hiç de böyle olmamıştır. başarı elde ettiği kadroların çoğunluğunu kendisi kurmamıştır, ya fırsat ya scout transferidir ya da o kadro kendisine bir önceki hocadan kalmıştır ve o kalan kadrodan mükemmel yararlanmıştır. kendi aldırdıkları zararın neresinden dönülse kardır diyerek zil bile takılmadan yollanmıştır maliyet düşsün diye.

    https://www.transfermarkt.com.tr/...rie/0?station_id=838

    linke girip kulüp seçin bölümünden çalıştırdığı dönemleri seçip seçip bakıyorsunuz, kimler alınmış kimlerden yararlanılmış kimler para kazandırmış, kimlere ne paralar harcanmış. 4 sene üst üste şampiyon olup uefa alan kadronun ne kadarı kendisi tarafından oluşturulmuş vs bir özümseyip geri geliyorsunuz.

    bakın seri ofsaytçı fanatik arkadaşlara söylüyorum. 4 lig artı uefa kupasını bize fatih terim kazandırmıştır. kulübün efsaneleri arasına adını kendisi yazmıştır. ama bu transferlerin kendisine mal edilmesini gerektirmez ki kariyerindeki en eksik şey doğru transferdir. kendisine kısıtlı kadro ver, para yok de, içeride para ödenmediği için savaş çıksın yine o kadroyu şampiyon yapar büyük ihtimalle. ama birebir her istediği alınarak kendi kadro kuruyorsa vay halimize.

    galatasaray tarihinden anlayamamış kişiler için pana’yı ve terim transferleri iyi izlemelerini rica ediyorum. pana daha tanımıyor kendisini ve maddi olarak mantık çerçevesi içindeki isteklerini yerine getirecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın