• 1521
    iki sezondur yapılanmak için kıçını yırtan bi takımdır. fakat 8 mayis 2010 galatasaray antalyaspor macinda pasın kralını yapmıştır. tek eksik olan şey hırsdır ki o hırs da sanırım sezonun bitmiş olması sebebiyle bir türlü oluşturulamamıştır.

    herkes ötüyorya "rijkard bık bık bık" diye. ben ise ulan iyiki rijkaard var bu takımın başıda diyorum. maçtan önce gösteriyorlar bu adamın klibini; içim bi tuhaf oluyor. alışmışım bu adamı devler arenasında görmeye çünkü. anlık başarılarla mutlu olucak taraftar profiline sahip güzel ülkemizde aslında şimdiye kovulması gerekiyordu fakat bu sezonu tamamlaması bile istikrardır.

    bi düşünün ilk yapılandırdığı sezon küme düşme hattına giren barcelona'dan sezon bitmeden kovulduğunu... ne olurdu? elde birsürü genç ve anlık başarı kovalamaya çalışan bir hoca ile ne kadar berbat bi ikili oluşturulmuş olurdu barcelona'da değil mi?

    ben rijkaard ilk geldiğinde "bu takım hiçbişey yapamasa da sonuna kadar devam edilsin, 5-6 sene bu takımda kalsın" diyenlerin şuan rijkaard gitsin diye kıçlarını yırttıklarını görüyorum ya hadi hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın