• 3142
    son zamanlarda iyice dengesini kaybetmiş olan yorumcu.

    uğur seni son zamanlarda sevmemeye başladım ve ben bir kişi değilim. bir ana akım trendi temsil ediyorum. sen bir süredir ortodoks galatasaray taraftarı nezdinde antipatiksin.

    uğur sana son zamanlarda gıcık kapmama rağmen düzgün karakterli, sempatik ve modern görüntülü, nezaket sahibi insanların hayatlarında mutlu ve başarılı olmasını istediğim için bir konuya dikkatini çekmek istiyorum.

    senin youtube kanalının izlenmesinin ana sebebi, vole'de veya diğer kanallarda yorumcu olabilmenin ana sebebi, futbol bilgin değil. bu konuda senden çok daha iyileri var, bunda mütabık olalım.

    ali ece'nin egzantrik bilgileri, serdar ali'nin cuk oturan kahvehane ağabeyliği, önder özen'in çıkarımları, orhan uluca'nın futbol aklı gibi, senin de öne çıkmanı sağlayan bir özelliğin var/dı. sempati uyandırmak. bu dinlettiriyor yani seni temelde. bir auran var yani. bilmiyorum farkında mısın ama o sempatini hızla kaybetmeye başladın. sürekli yanılgılar, sert ve ani çıkışlar, kaba bazı hareketler...

    niye kendi topuğuna sıkıyorsun uğur? bu gidişle 14 yaşından büyük kimse dinlemeyecek seni.

    umarım "bu kadar insan bu kadar sık eleştirmeye başladı, bir yerlerde (en azından üslupta) hata mı yapıyorum" diye sorarsın kendine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın