• 35038
    kendi futboluna odaklanması gereken takımdır. bu odaklanmanın içine oyun gücünü artırmak da girer, hakeme yapılan gerekli ve şiddetli itiraz da. biz hakemleri, onu şunu bunu bahane etmeyiz. kurul satın almayı, gözlemci ayarlamayı bilmeyiz. rakip takım satın almayı, hatır gönül ilişkisini bilmeyiz. biz hocamıza verilen 10 maç cezalardan sonra çıkıp şampiyon olduk. melo'nun federasyon başkanının bile elini sıkmadığı ortamlarda şampiyon olduk. ve isterlerse yine şike yapıyor olsunlar, şike yaptıklarına da eminim ama bu takım yine şampiyon olacak. çünkü bu takım rakip falan tanımayacak.

    camiamızdaki şu andaki en büyük tehlike fenerlileşme temayülüdür. bazen onlar gibi düşünüyoruz ama hala farklıyız. bu farklılıkları korumalı, asla onlar gibi olmamalıyız. bakın ne diyor yalı çocuğu, hakemleri avm'de bile görürseniz darlayın. ne diyor serdar ali, soyunma odasında yöneticiler hakeme biraz gözdağı vermeliymiş. resmen komedi, başarının böyle şeylerle geleceğine inanmaları da tam bir trajedi. evet yönetim bu takımın hakkını koruyacak ama bu takım hep sahanın içinde kalacak. ben inanıyorum ki biz sivas'a karşı yeterince iyi olsaydık orada puan bırakmayacaktık. evet hakem yüzünden, sivas'ın ekstra hırsından puan kaybettik belki ama yeterince iyi galatasaray dopingli sivasspor mu tanır allah aşkına. ezer geçerdi buldozer gibi. bizim mantalitemiz bu olmalı.

    bu takımın kadrosu çok kaliteli, bu takımın iyi bir hocası var, bu takımın güçlü bir oyunu var ve bu takım winner bir takım. tıpkı 22-23 şampiyonluğu gibi 23-24 şampiyonluğu da bu yüzden gelecek. her şeye rağmen gelecek. başka hiçbir şeye inanmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın