resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 1073
    1 dediği 2 edilmeyen teknik direktör. ismail, crespo ve fred'in olduğu yere bir de krunic alındı. dzeko ve umut nayır alınmasına rağmen batshuayi gönderilmedi. ne olur ne olmaz denilerek zajc ve mert hakan takımda tutuldu. becao ve djiku'nun üstüne bonucci ve muhtemelen çağlar alınacak. irfancan'lar formlarının zirvesine tırmanırken livakovic ve cengiz'i toplamda 25 milyon euro verip aldılar. mert müldür'ü de "al lan bu da bonus" deyip kadroya kattılar. düşünün ki bizim sol bekimiz yok, sağ bekimiz ise 1 tane. adamların bek rotasyonu osterwolde, ferdi, samuel ve mert. serdar aziz, lincoln, king ve emre mor gibi daha 6 ay önce banko olan oyuncuları 3.planda kaldı.

    bu maliyette kurulan kadro da şampiyon olamazsa ali koç'un yeniden aday olacağını da olsa bile kazanacağını da sanmam. koç gittikten sonra ise asıl felaketleri gelecek, zira koç kendi enkazını kendi parasıyla absorbe ederken o gidince bırakacağı enkazı kimse kaldıramaz.

    ismail kartal fenerbahçe tarihindeki belki de en kritik sezonun teknik direktörü olarak seçildi. şimdiye kadar kaliteli kadro ile işi götürdü. ama artık can havliyle oynanan haftalar geliyor ve daha ilk ciddi sayılabilecek süreci 2 puan kaybıyla geçti. ben işin sonunu getireceğini sanmıyorum. bakacağız, göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın