resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2596
    hani bazen ne yapsan olmaz ya, işte öyle. çok çabalarsın, tahammül edersin, şans verirsin, her seferinde umutlarını tekrar yeşertirsin ama olmaz ya, işte öyle...

    adını her 11'de gördüğümüzde öyle umutlandık ama maalesef olmuyor. beden dili bile, takım oyununa katkı veremeyeceğini, toplu veya topsuz oyunda mesafe kat etemediğini, artık en basit yaptığı işleri dahi yaparken zorlandığını gösteriyor.

    kariyeri, kalitesi ve kumaşı tartışılmaz ; ancak artık yavaş yavaş kabul edilmeli. şubat ayı oldu, hala zaha'dan verim alacaz diye kerem'in ve barış'ın kanat performansından mahrum kalıyoruz. ödediğimiz maaş itibariyle silip atmak oldukça zor ancak en azından 11 başlamamalı ve katkıyı kulübüden vermeli. 11 başlayıp katkı vermektikçe zaha'nın özgüveni de ortadan kalkıyor. bu tip profilde futbolcuların özgüveni de giderse, geriye bir şey kalmıyor.

    geldiğinde çok heyecanlandım, ancak artık galatasaray menfaatleri için bir süre yedek beklemeli diye düşünüyorum. 2022-2023 sezonunda verim aldığımız kerem-mertens-barış-icardi dörtlüsüne dönmemiz lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın