resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2594
    sabırsız taraftarlarımızın kendisine olan sabırsızlığı gayet doğal. zaha, yöneticilerimiz ile pazarlığa oturduğu zaman "ben 1 milyon euro istiyorum senelik" demedi sonuçta ve ligimiz standartlarına göre yıllık 4-5 milyon euro alan bir oyuncunun bulunduğu bölgeyi domine etmesi gerekir. kaldı ki oynadığı bölgede karşısına gelen rakiplerin adı hasan-hüseyin olan bir lig burası.

    insta'dan kendisinin sıkıştırılması, nefret kusulmasını çok salakça buluyorum ama zaha'nın da yapacağı şey çok basit aslında. bir açıklama yapmalı. iyi olmadığının, yetersiz olduğunun farkında olduğuna ve daha iyi olmak için çalışacağının farkında olduğuna dair bir açıklama yeterli olurdu en azından benim için. sabrıma sabır katardı.

    ingiltere dışına çıkmamış, orta sıra takımında oynamış vs. gibi bahaneler 4-5 milyon verdiğiniz bir oyuncu için geçerli olamaz. adamların 1 yılda kazandığı maaşı 2-3 ömür boyunca çalışsa kazanamayacak insanların yaşadığı bir ülkedeyiz. empati yapmamız için çok yanlış kişiler seçiyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın