resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2593
    bazen insanlar hayata karşı olan hınçlarını futbolculardan çıkartmaya çalışıyorlar. ömründe ada dışına çıkmamış, hatta kısa bir manchester united macerası hariç palace ile mahallesinde takılmış, avrupa’da konferans ligi ayarında maçlar bile yapmamış bir adam zaha. ben hala yıl sonuna kadar beklenmesi taraftarıyım. (tete konusunda da aynı düşünüyorum. hatta tete için 1.5 sene daha beklemek gerek diye düşünüyorum. ancak zaha’nın yaşı da ilerliyor. o yüzden süreyi o kadar uzun tutamayız).

    adam muhtemelen bu yabancı ellerde, yeni bir meydan okuma içerisine girmişken adaptasyon sorunu çekiyor. kendini star oyuncu olarak görürken icardi-mertens gibi oyunculara kendini kabul ettirebilmiş değil. bunu da gerekirse takıma, taraftara ve oyuna olan yaklaşımını değiştirerek başarması gerek. her ne kadar son kayseri maçında çok kötü oynasa da bu mücadeleyi daha çok ortaya koyduğunu görmek sevindiriciydi. özellikle ikinci devreyle birlikte fiziksel hamleler yaptı, çizgiden içe daha fazla gelip top çalmaya çalıştı, barış alper’e daha çok destek çıktı. bunlar güzel şeyler.

    keşke şöyle ada basınına falan bir demeç verse de adamın kafasının içinde neler olup bitiyor öğrensek. günün sonunda biz bu adam 4-5 milyon euro para bağladık. olumlu açıdan bakmak, elimizden geldiğince destek olmaya çalışmak zorundayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın