• 34951
    2022-2023 sezonunu birbirine sıkı sıkıya kenetlenen bir görüntüde geçiriyor. 2023-2024’e de aynı motivasyonla başlıyor.

    üstelik bu süreçte, saha içinde olduğu kadar saha dışında da konsantre. gündem belirliyor. az ama öz konuşuyor. örneğin, 2022-2023’te iki defa açıklama yapıyor nerdeyse. bu açıklamadan, cımbızla çekilen “ bu ligi bitirtmeyiz” öyle denge bozuyor ki bir sene boyunca dillerden düşmüyor. diğeri de “elimizde bilgi ve kayıtlar var”. oh diyoruz güçlü galatasaray budur. bütün bu duruşun merkezinde de asbaşkan erden timur var. tüm camia, tüm yönetim kendisine desteğini açıkça belli ediyor.

    2022-2023 sezonu biter bitmez hani nerde belgeler yaygarası başlıyor. 17 ekim 2023 erden timur canlı yayını ile ağzımızda olan baklanın küçük bir kısmını çıkartıyoruz. açıklananlardan çok, daha neler var neler mesajı veriyor erden timur. hodri meydan terazi orda deniyor.

    o günden itibaren tüm hava değişiyor. eylül 2023 sonunda cemal özgörkey’in erden timur salvosuyla başlayan iç süreç, aralık 2023’te her sıkıntılı sürecin değişmez adamı turgay kıran ile devam ediyor. demediğini bırakmıyor erden timur’a. hem de takım şampiyonlar ligi ikinci turunun eşiğindeyken.

    takım şampiyonlar liginden de eleniyor. böylece saha içi süreçte tamamen bozuluyor. oyuncularla yerden yere yuvarlanan, hepsini ikna eden adamın florya’dan elini eteğini çekmesi ile ilgisi olabilir mi?

    bakın 1 ay içerisinde, 2 yıldır çeşit çeşit fedakarlıklarla sahaya çıkan galatasaray’dan, geldiğimiz noktada sahaya altyapı oyuncuları ile çıkan, kenarda bir ya da iki tane profesyonel oyuncusu olan galatasaray’a geliyor. transfer görüşmesi yapan, kontrat aramaya giden, fifaya şikayet eden, tatile giden, sakatsın sakat denen. say say bitmez. birden biten para, ismi geçen transferler…

    son olarak, geçen hafta bir basın toplantısı düzenleniyor. başkan, ikinci başkan ve asbaşkan üçlüsü hazır bulunuyor. bir önceki sene sadece asbaşkan düzeyinde iletişim kuran yönetim, üç başkanıyla toplantı yaparsa ne beklersiniz? yakıp yıkacaklar. sonuç? çok ayıp ama yapmayın böyle üzülüyoruz biz yönetim olarak:((

    benim okuduğum yerden hikayenin kritik noktası erden timur. ben severim erden timur’u. ama ne önemi var yahu? benim önemseme sebebim hikayenin onda düğünlenmesi. bakıyorum, erden timur’da son transfer döneminde biraz şeydi aslında cenk ergün iyidir hoştur falan görüyorum burda mesela. konu bu mu gerçekten?

    şahıslar değil galatasaray önemli. erden timur’da önemli değil. hikaye önemli. görüyoruz. hepimizin gözü önünde alenen bir şeyler oluyor. galatasaray, içerden ve dışardan bir hesaplaşmanın mezesi oluyor.

    komplo teorisi kasacak değilim burda. nedenini bilmem ama olanı görmemek mümkün değil. bir husus daha var ama. söz konusu mevzunun salt bir galatasaray içi güç savaşı olduğunu varsayalım. erden timur’da burda kaybeden o zaman şu an görünene göre. istifa edecek o zaman. biz de açıkça anlamlandıracağız olanı biteni.

    kimse istifa etmiyor. herkesin suratı sirke satıyor. bize de sorun yok rahat olun deniyor. bakın, statta futbolcumuz yuhalanır mı diye tartışıyoruz ya. yuhalama günü bugündür. sosyal medyada tepkinin arşa çıkma günü bugündür. çünkü gözümüzün önünde bu seneden vazgeçilmiştir. biz de aslında şöyle olsa böyle olsa diye hesap kitap yapıyoruz. taraftar, okan buruk ve üç beş oyuncumuzun dışında bu sezon topyekün gözden çıkarılmış durumda.

    çok üzgünüm, çok kızgınım ben. biraz içimi dökmek istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın