• 9794
    galatasaray'a bu sezon bir borcu olmayan taraftardır.

    takım yanlış kurulmuş. yönetim saha içinde-dışında yalnız bırakıyor. yıldız geçinen oyuncular sorumluluk almıyor. kaptanı camia kaostayken plaj storyleri atıyor.

    buna rağmen taraftar iyi niyetle desteklemeye, umut etmeye çalışıyor. hatta kendine hikayeler uyduruyor ve bununla avunmaya çalışıyor, "fener bilmem kaçtır kalemize şut çekemedi" diye. unutuyorlar ki lig artık 20 takımlı, 2 tane kıytırık derbi maçının önemi kalmadı. fener şampiyon olunca da 20 sene önceki fenerli çocuklar gibi "ama siz bize şut bile çekemiyorsunuz" diye avunacaklar, çünkü ellerinde bir şey kalmadı...

    yani şu denklemde en suçsuz, taraftar ve okan buruk. hüsran ve öfke duygularınızı kendi taraftar ve renktaşlarınıza değil, hak edenlere yöneltin lütfen. taraftar burada istediği kadar moral bassın, mevcut yapıda, sahada aşırı motive anadolu kulüplerine ve tetikçi hakemlere karşı geçen seneki gibi dominant bir oyun ortaya koyabilecek bir kadro yok.

    taraftar bu sene elinden geleni fazlasıyla yaptı. formsuz oyuncularımızı bile camianın çok büyük çoğunluğu için konuşuyorum hiç linç etmedik, hep koruduk. kalanı için artık yönetim ve takımın bize bir kıvılcım sunması lazım, yoksa 1-2 maçta kırılmaya gideriz. geçen sene de buna çok müsaitti, ama okan hoca ve icardi-kerem-torreira oyunu bozdu.

    bu sene icardi ve kerem formsuz. okan hoca'nın imkanları kısıtlı. işimiz zor. kımıldanacaksak, yönetimin vakit kaybetmeden saha içi ve dışında destek vermesi lazım. yoksa taraftarın daha fazla verebileceği bu saatten sonra anca "lay lay lay lay lay saldır galataaasaray".
App Store'dan indirin Google Play'den alın