resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37191
    ne güzel böyle oturduğun yerden sallamak, ne kadar kolay.

    samet'in transferini gerçekleştirmiş. ekonomik boyutu nedir bilen yok...
    panathinaikos'un bütçesi uygun olmayabilir vs. aldıkları oyuncunun yıllık ücretini fener'e yıkmış olabilir, onu da bilen yok. mesela samet'i bedelsiz kiralıyorsa, zor da bir satın alma opsiyonu varsa* veya hiç yoksa, bize zarar mı vermiş oluyor hoca?

    acun ılıcalı sayesinde panathinaikos'a gittiğini düşünenler var. sanki panathinaikos hocanın kalibresinde bir takımmış gibi. adamların bir önceki antrenörü jovanovic diye bir adam. 14 yıldır şampiyonluk görmemişler. fatih terim acun torpili sayesinde panathinaikos'a gitti... yapma ya.

    acun'la panathinaikos başkanı yemek yerken, 'biz bu jovanovic'i kovacağız, ama ara transferde bize hangi iyi teknik direktör gelir?' diye sormuş olabilir mi?
    acun bunun üstüne, 'ee bizim fatih hoca var, boşta ve ülkedeki bütün medya üstüne oynuyor' demiş olabilir mi?
    pana başkanı, 'yok ya, bize gelir mi ki o' demiş olabilir mi?

    bakın yukarıdaki de bir senaryo. bazılarının uydurduğu da bir senaryo. bilinmeyen konular hakkında sallamasyon yargılamalar tam bizim topraklara uygun. birey yurtiçinde de yaşasa, yurtdışında da... hele hele böyle içine atıp atıp, ilk olayda yargısız infaz yapan taraftarımsılara söyleyelim. imparator fatih terim. hem de bu kulübe kazandırdığı 20 kupa için imparator fatih terim. fiorentina'ya italya kupasında final oynattı diye değil.*

    edit: ha illa ekonomik boyutunu merak ediyorsanız, elinde altın fırsat olan sabun yağızcıoğlu'nun tweetlerine bakın. zorunlu opsiyon, bonservis, yıllık ücretin tamamı gibi ibareler bulunmadığına göre, sizin gibi ad hominem yapacaksak benim senaryom daha olası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın