resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37190
    hocayla kazandığımız başarılar ortadadır. ben transferlerini ve son döneminde oynattığı futbolu beğenmiyordum.

    şunu artık anlamak gerek; teknik direktörlük belli bir yaştan sonra yapılacak iş değil. takıma babalık yapmak, 2-3 antrenman yaptırıp yardımcı hocaya emanet etmek, önüne gelen isimlerin üç beş videosuna bakarak transfer yaptırmakla olmaz. mesela fatih hoca oturup norveç liginden, championship'ten ya da fransa 2. ligden oyuncu mu takip ediyor? hayır. birileri önüne getiriyor, hoca bir kaç videosuna bakıyor ve aldırıyor. işin kötüsü bunu yapan scout da vasıfsız. yahut hoca direkt tanıdığı oyuncuları aldırıyor. samet gibi.

    belli bir yaşı geçtikten sonra tanınmaz hale gelen mustafa denizli, şenol güneş, lucescu gibi hocalara fatih hoca da eklenmiştir.

    fon olayı spekülasyondan ibarettir, mahkeme kararı ile sabit olmadıkça burdan eleştirmek doğru değil. ama mehmet ağar ile olan dostluğu da hoş durmuyor.

    panathinaikos işinde acun'un dahli var mı yok mu bilmiyorum. varsa çok daha kötü. ama yoksa da fatih hocanın zaten gidip gidebileceği maksimum yer ya mısır milli takımıdır ya da pana ayarında takımlardır. çünkü türk futbolunun marka değeri en fazla buraya kadar geçer, uzun zamandır türkiye ligi dışında başarı yakalayamamış fatih hocanın da gideceği yer panathinaikos'tur. dönem dönem napoli'ye chelsea'ye real'e falan yakıştıranlar oldu ki büyük akıl tutulması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın