• 34923
    devre arasında ki gider kim kalır bilmiyorum mevcut kadroyla devam edileceğini varsayarak, 8 numara, forvet arkası ve sol bek transferleri elzem olan kulübümüz. barış alper'in sağ kanatta kullanmak daha etkili. o yüzden mecburen bir sol kanat.
    zaha yerine artık mevkisinde kerem oynamalı. zaha ile pres gücümüz zayıflıyor. sürekli söylenmesi de ayrı bir sıkıntı. maçlara yedek başlayabilir.

    barış alper dönünce sağ açık kendisine verilmeli. böylelikle sol kanada yabancı transfer yapılabilir. şu haliyle ziyech ve tete maalesef barış'ın çok gerisindeler.

    torreira'nın yanında oynayacak bir 8 numara gerekiyor hem de çok acil hata sol bek transferinden bile acil. orta sahamız bazen pamuk kıvamına geliyor. torreira her yere yetişemiyor. burada kerem demirbay var ama beklentiyi karşılayamıyor.

    forvet arkasında atakları şekillendirecek, adam eksiltecek boş koşu yapacak istasyon olacak ceza sahası içinde pas yapacak, uzaktan şut vuracak bir oyuncu lazım. eğer alınamıyorsa ben hocanın yerine olsam halil'i forvet yerine burada denerim. halil forvet oyuncusu değil. son vuruşu olmayan adam forvet olamaz.

    muslera
    boey-davinson (nelson) -apo - transfer
    torreira - transfer
    barış - transfer - kerem
    icardi

    ziyech, tete, zaha, ndombele için sözleşmelerden nasıl karlı çıkılıyorsa çıkılmalı. verecekleri şeyler sinirli maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın