• 34919
    son günlerde takıma dair bazı olumsuzluklar göze batmaya başladı. bunu halı altına süpürmenin, yokmuş gibi davranmanın takıma bir faydası olmayacaktır.

    zaha, tete ve ziyech transferleri. büyük ve göz boyayan isimler. ancak taraftarın önemli bir kısmı bu adamlar alındığı gün bu kişilerin o an ihtiyaç dahilinde değil, şov için yapılan transferler olduğunu söylerken taşa tutuldu. bugün geldiğimiz noktada bu 3 oyuncudan maaşları oranında bir katkı aldığımızı söylemek mümkün değil. aksine geçen seneki kanat oyuncularımızın -asist ve gol sayısı olarak olmasa da- oyuna etki anlamında yarısı kadar katkı verdiklerini düşünmüyorum. en önemli hücum silahlarımızdan olan kerem’in dahi performansını düşüren etmenlerden birisi bu.

    bek yedekleri olmaması ve ndombele konusunu açmıyorum hiç.

    ıcardi, izinli deniyor. bir oyuncu sezonun ortasında nasıl izin alıyor ben anlamadım. özel bir durumu olur herkes izin alabilir ama sakatlığı ve yorgunluğundan dolayı izin alan oyuncu cancun’a tatile gidemez. aksine kondisyoner ve sağlık ekibi eşliğinde güçlendirme çalışmalarına katılır. (ki ıcardi’nin buna ne kadar ihtiyacı olduğu ortada). son 10 maçtır takıma neredeyse hiç katkı vermemiş olmasına rağmen neden ısrarla oynatıldığına dair asla tatmin edici bir açıklama olmadı. ne zaman oynayıp oynamayacağına ıcardi’nin kendisinin karar vereceğine dair sözleşmesinde madde yazdığı bile iddia edildi. ancak kulüpten veya hocadan bir cevap gelmedi. geri döndüğü zaman kilo olarak, atletizm olarak fit olabilecek mi?

    boey, 2 senedir maç kaçırmayan adam tesadüfe bakın ki dizi ağrıdığı için 2-3 maç üst üste kaçırıyor. bir sakatlık açıklaması yok, sadece dizinin ağrıdığını biliyoruz. eğer adam transfer olacaksa olur. bunu gizlemenin saklamanın ne faydası var ki. değerini bulan herkes gidebilir.

    davinson, noldu bu adama? sakatlandı ve o sebeple mi oynamıyor. nesi var?

    şampiyonluk yolundaki rakibimiz bugün itibariyle 3-4 tane ihtiyacı olduğu bölgeye transfer bitirmiş durumdayken, biz henüz hiçbir transferi tamamlamış değiliz, hatta ciddi anlamda bir dedikodu bile yok. (kiradaki oyuncumuz berkan’ı geri getirmek hariç.) 10 gün sonra deplasmanda trabzonspor maçına da gençler, yedekler ve kendi mevkisinde oynamayan birçok oyuncunun olduğu yamalı bir takım görüntüsünde mi çıkacağız?

    umuyorum futbol aklı olarak bulunan önemli kişiler (erden timur, cenk ergün, emre utkucan ve ekipleri) de bu tespitlerin farkındadır ve ona göre önlemler alarak takımımızı şampiyonluğa taşırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın