resim
Ali Turap Bülbül
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:19
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 278
    11 ocak 2024 sivasspor galatasaray maçından tam 2 hafta sonra 19 yaşını dolduracak olan "çok genç" oyuncu.

    yaşı 16-17 olsa bir nebze ama 19'unu dolduracak oyuncu ilk maçına da çıksa heyecanının yanında fiziki olarak bir şeyler vadetmelidir. maalesef ne hız ne de fizik güç anlamında bir artısı yoktur.

    günümüz futbolunda 19 yaşını doldurmuş bir oyuncu formayı giydiği anda ya dinamizmiyle ya da tekniğiyle bir şekilde fark yaratmayı ya da takım oyununa katkı sunmayı başarmalıdır.

    bunların ikisine dair de en ufak bir ışık göstermeyip çok basit pasları dahi cılız, etkisiz ve hatalı kullanmasıyla gelecek adına hiç iyi işaretler vermedi ali turap.

    kağıt üzerinde 18 yazıyor diye "henüz 18" diye kollamak doğru değil. eleştirilmesi gerekiyorsa eleştirilecek. eyüp aydın'la araları 6 ay ve eyüp'ün ayağı sert top atıyor ve fizik gücü de formayı alıp oynayabilecek düzeyde.

    ali turap'ı istediğiniz kadar savunun ama 19'unu doldurmasına günler kalmış bir oyuncunun bu kadar cılız, zayıf ve bitkin görünmeye hakkı yok. kariyerinin büyük çoğunu sürdüreceğini düşündüğüm alt ligler kariyerinde başarılar dilerim şimdiden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın