• 7576
    2023-2024 sezonunda farklı skorlarla devam ettirilen takım. öyle çok matah bir futbol oynadıklarını bugüne kadar görmedim. rakipler bizimle oynarken savunma üstüne savunma yaparken bu arkadaşlara karşı açık oynamayı tercih ediyorlar ya da oynamak zorunda kalıyorlar. biz de bolca maç başında pozisyon harcadigimiz için rakiplerin direnci kirilmiyor.
    anadolu kulüplerinin çoğunun ya başkanı, ya teknik adamı ya da birkaç futbolcusu da nedense hep bize karşı ekstra hırslı oluyor. biz ligde hiçbir maçta kendimizi zorlayarak oynamadık, buna sezon içerisindeki fenerbahçe maçı da dahil. kendileri neden farklı skorlar alacak maçlar çıkarıyor peki? buna rakiplerin muhteşem taktikleri veya en kötü noktada ufak(!) dokunuslar ile birileri bolca yardım ediyor. çünkü yaşanan onca rezillik ancak bu skorlar ile kapatılabilir ve sezon sonunda allah korusun bunlar şampiyon olursa "her maçı neredeyse eze eze aldılar, haklarıdır" algısı yaratılıyor. sanki mükemmel oynuyormuş gibi gösteriliyorlar.
    bakın biz daha ligde öyle gerçek takım olarak oynayamadık, üstüne sakatlık, formsuzluk vs dertleri ile uğraşıyoruz.
    bir noktada biz de bulduklarımızı atmaya başlarsak olaylar başka boyutlara evrilecek.
    ha bir de sezon sonuna doğru küme düşme durumlarına göre fenerbahçe'nin oynayacağı maçlardaki olaylarda farklılaşır, şimdiki gibi rahat hareket edemezler.
    rahat olun 2023-2024 sezonu şampiyonu yine biz olacağız bunlar değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın