• 7557
    (bkz: 10 ocak 2024 fenerbahçe konyaspor maçı)

    fener'in bu sezon ligde 4 ve üzeri gol attığı 8. maç oldu bu. bizde ise bu rakam sadece 2. evet anadolu kulüpleri galatasaray'a karşı daha katı savunma yapıyor ancak fener bizden daha kolay gol buluyor. çünkü biz basit pozisyonları hiç ediyoruz sezon başından beri, adamlar ise atıyor. normalde galatasaray ligde attığı golden en az 10 gol daha fazla atmalıydı ama harcaya harcaya doyamadık pozisyonları.

    fener bu ligde galatasaray'dan sonraki en güçlü kadroya sahip. konya'ya falan puan kaybetmez yani. sezon sonuna kadar evlerinde full çekmeleri de çok şaşırtmaz beni. hani bakıyorum fikstüre tüm topçularını satmış adana demir, sallantıda beşiktaş ve biraz da kayseri zorlar gibi gözüküyor iç saha maçlarında. bunların 3'ünü kazanmaları şaşırtıcı olmaz.

    puan kaybı yaşayacakları maçlar deplasmanlar olacaktır. trabzon ve galatasaray deplasmanlarında banko kayıplar olur. gaziantep ve antalya deplasmanlarında da puan kayıpları bekliyorum.

    onun dışında fazla sürpriz puan kayıpları yaşamazlar. biz de bunu bilerek oynamalıyız. her maç 3-4-5 ne kadar atabiliyorsak atacağız, vura vura gideceğiz çünkü bu sezon lig kolay değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın