• 161
    galatasaray’ın ali sami yen ve metin oktay ile birlikte en büyük üçüncü figürüne hakkını veren insanlar için layık görülen isim.

    terimden hazzetmiyorum diyip geçeceksiniz arkadaşlar. paragraflarca yazı döküp samimiyet testi istenmiş bir de fatih terim destekleyenlerden okan buruk hakkında. buna ihtiyaç yok. okan buruk galatasaray camiasında başarılı olma ihtimali yüksek görece genç ve hırslı bir hocadır. öbür yanda ise camianın efsane figürü var. bu iki insanı da galatasaray başında görmek mutluluk veren bir şey.

    aslolan galatasaray mevzusunun altında da bu takımı başarıları dolayısıyla seven taraftar yatmaktadır. terim iki sene şampiyon olamadı siktirsin gitsin taraftarıdır bu. yani galatasaray’ı inişleri ve çıkışları ile değil, mutlak başarısı için seven taraftardan bahsediyoruz. bu insanlar hem camianın başarısı için yangın yaptıklarını söylüyorlar. aynı yangında da camianın istatistiki olarak en başarılı adamının en boktan başkan tarafından gönderilmesine şakşak çekiyorlar. insanın aklı ile dalga geçmeyin.

    bahsedildiği gibi fatih terimci olarak addedilen taraftarlar, okan buruk’un en büyük destekçileridirler. fatih terim konusu ise, terimciler nezdinde, “bayrak gitti, göt gitti” halinde kabul görmektedir artık. hocaya yapılacak en büyük yanlış yapıldı ve gönderildi. sarı öküz verildi yani. ama bugün terimciler üzgün olsalar da okan burukla yakalanan seriden mutlu ve gururludurlar. sapla samanı karıştırmaya gerek yok.

    aslolan galatasaray’cılar üç beş peşpeşe puan kaybında okan’a da defol git diyerek koca camiaya beşiktaş tarifesini layık göreceklerdir, bundan da eminim. sonra da taçsız kral metin oktay diye iç saha maçında edebiyat yapacaklardır bir de.

    bu pespayelik içinde eski ve amatör ruhlu günlerin anıları ve coşkusuyla ali sami yen vari tribünlere sahip pana‘ya giden hoca için gelinen gaz, eski günler için bir saygı duruşudur yalnızca. bu da çok görülür olmuş belli ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın