• 872
    ifadeye çağrılmasına ne yazık ki şaşırmadım. açılan hilafet bayrakları, yüksek sesle dile getirilen şeriat söylemleri, tüm bunları seyirci oalrak izleyen devlet, ancak araplar aleyhinde yapılan her türlü eylem ve söylem için hazır kıta bekleyen adli makamlarımız ve kolluk kuvvetlerimiz derken birilerinin halifelik hayalleri için düğmeye basılmış durumda.

    başka bir evreye geçiyoruz. pkk bayrağı veya pkk lehine gösteri ne kadar suçsa haftasonu yapılan gösteri ve açılan bayraklar da o kadar suçtur demek, türkiye cumhuriyeti vatandaşı olup ülkeyle, kurucu değerleriyle, anayasasıyla sorunu olmayan herkesin üzerine düşen bir ifade. ama o tevhid bayrağı diyerek karşı argüman geliştirmeye çalışmak, karşındakini aptal yerine koymaktır. niyetin ne olduğunu cümle alem biliyor.

    sosyal medyada mülteciler aleyhine yapılan her paylaşımı iki kez düşünün diyorlar. tutuklu gazeteciler ile mesaj veriyorlar. ülkede binbir çeşit sabıkası olanlar serbest bırakılırken ege tutuklanıyor, ege'ye tokat atan kişi ise serbest bırakılıyor. verilen mesaj çok açık. daha bu akşam iyi partili gençler gözaltına alınıyor.

    halkı kin ve düşmanlığa tahrik başlığı adı altında insan avına dönüşmüş durumda. kendi ümmetimizi yaratacağız ve milletsiz bir islam ümmetini güdeceğiz diyorlar.

    sosyal medyadaki yandaş hesaplarında anıtkabir yıkım fotoğrafları dönüyor, tuğçe kazaz gibiler hilafetin er geç geleceğini dillendiriyor. bunlar öncüller; ancak gülünüp geçilmemesi gereken şeyler.

    bu gidişatın sonu ne yazık ki hiç olmasını istemediğim yere gidiyor. yugoslavyalaşmak (ülke ile bağı olmayıp her geçen gün sayısı artan farklı etnik kökenler, mezhepler vs. ve bunlara karşı muhalif bir dil kullanılmasına karşı gösterilen sert tutumu kastettim) yıkım getirecek gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın