resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37143
    gün itibariyle 2023 bitip, 2024 başlamak üzere iken panathinaikos teknik direktörü olarak görev yapmaktadır.

    fatih hocanın galatasaray ile yaşadığı ve bize yaşattığı duygular gerçekten inanılmaz. ancak son dönemde ülke gündeminde eski öğrencileri ile çok sıkıntılı haberlere konu olmuştur.

    şahsım için fatih terim sevgisi, galatasaray ile mana kazanmaktadır. haricinde bireysel anlamda insani anlamda sevgi dolu muyum? değilim. bazı galatasaray taraftarları gibi nefret de etmem ama genelde nötr bir durumum var.

    şimdi fatih hoca yunanistan'da ve panathinaikos'u çalıştıracak. ancak türkiye'de haftalarca bir mesele üzerinden adı anıldı ve ciddi bir açıklama dahi kendisinden duymadık.

    kafamda bazı eksik parçaları tamamladığım zaman, sağlıklı bir süreçten geçilmediğinin farkındayım. her şeyini galatasaray'dan alan insanları, şahsi anlamda zaten iyi kötü değerlendirme kısmında bulunduğum nötr kısım bu yönüyle önemli. fenerbahçe'li veyahut beşiktaş'lı dahi olsaydım, kulüp kültürü, tarihi affects kısımları vs. benim adıma daha önemli. bir şahıs olmadığı için, şahıslar üstü olduğu için kurumların önemi her daim çok etkilidir. ülkede dahi çoğu aksaklığın sebebi kurum kültürünü ve niteliğini kaybetmiş olmaları değil mi?

    kendisine yeni yılda sıhhat diliyorum. fakat panathinaikos içerisinde ne yapmış, ne ediyor gibi durumlar beni çok ilgilendirmiyor.

    futbol kulüplerinin kimliği biziz. biz olmasaydık, fatih terim türkiye'de fatih terim olabilir miydi? galatasaray içerisinde değil de, başka türlü elbette olabilirdi.

    bu yazdıklarım kimine çekememe, kıskançlık gibi gelebilir. fakat böyle duygular yaşamam için çoğu faktörümüzün denk olması lazım. sadece sıradan bir insan, tutkulu bir taraftarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın