• 5851
    çözümü çok basit olan bir soruna kimden ve neden korkarak son vermediklerini çıkıp bu kulübe parasını, zamanını, sevgisini veren taraftara açıklamak zorundadır. 100 yaşındaki cumhuriyetin kurucu değerlerini pazarlık yoluyla insanlara kabul ettirip ardından bunu bir başarı olarak sunacak herkesin suratına tükürürüm. dilerim kimsenin, en azından bizim köy ahalisinin, aklından böyle bir şey geçmiyordur.

    sen, senin kurucu değerlerine bu kadar büyük saygısızlık yapılırken, üstelik kitlenin neredeyse tamamı çıkıp ülkene gelmeni istiyorken, istisnasız herkes “kupası, maçı batsın” diyorken bu kararı alamıyorsan ne diye o koltuğu işgal ediyorsun?

    bu maç için perde arkasında yapılan hesaplar nelerdi, ne kadar para ne taahhütle alındı bunların hepsini bilmeye hakkımız var. bunların hepsini açıklamak da seçilmiş ve/veya atanmış sorumlu herkesin şu dakikadan sonra asli görevi. görevini yerine getirmeyen her bir sorumlu istifa etmeli bu gidişat böyle sürecekse.

    ha, aklı selim davranılır ve kamuoyunun talep ettiği karar alınırsa da bu suyun karşı tarafı da olsa bizim tarafı da olsa tebrik ve takdir etmek de bizim sorumluluğumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın