resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37137
    hocam nasıl özlemişiz seni ya. dün euroleague maçında ergin ataman'la ikinizi sarılarak görünce muhteşem duygulandım. biz bu buluşmanın hayalini galatasaray'da kurmuştuk hocam. antrenman fotoğraflarını görünce gözümden yaş geldi yemin ediyorum.

    hiçbir zaman tam olarak değerini bilemediğimizi düşünüyorum. galatasaraylı olup lucescu'ya daha çok değer veren dahi gördüm. hocanın kıymeti çok büyük. kimseyle kıyas edilecek konumda değil. öyle 1-2 şampiyon oldu, iyi top oynattı diye kimse hocayla kıyas edilemez. önce 8 kere şampiyon olacak, uefa kupasını alacak, aslında süper kupayı da alacak, kurduğu jenerasyon milli takımla dünya üçüncüsü olacak, italya'da fiorentina gibi bir takımda kupa alacak, tamamen kendi hakkıyla efsanevi milan kadrosunun başına geçecek, milli takımla avrupa üçüncüsü olacak, galatasaray'ı şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale çıkaracak, real madrid'e sahayı dar edip taraftarı 5-1 madrid galibiyetine inandıracak, 8 puan fark kapatıp şampiyon olacak vs. vs.

    allah seni başımızdan eksik etmesin canım hocam. çok da iyi gördüm seni yıllara rağmen. yıllara da meydan okumuşsun, malum meydan okumayı seversin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın