resim
Tugay Kerimoğlu
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Değirmenlik
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1571
    https://twitter.com/...FYPN7AA929kV92qEsS3g

    ne yazık ki, kendisi bir hagi kurbanıdır.

    hagi'ye de sorsanız, en beğendiği türk oyuncular ergün ve tugay'dır. ama hagi'nin yaptıklarının, tugay'ın yaptıklarıyla çakıştığı alanlar vardı. daha doğrusu suat okan emre temeline göre daha geride kalıyordu denebilir.

    tugay, ergün, hagi. bunların hepsi sahada sırıtmadan generallik yapabilecek oyunculardı. hatta milan'a comeback attığımız maçta, hagi'nin oyundan alınıp, yerine ergün konulduktan sonra gelmişti comeback. öncesinde 2-1 gerideydik ve dakika da 80'i geçmişti diye hatırlıyorum. ergün kanattan hakan'ın kafasına kondurmaya başladıktan sonra çaresiz kalmıştı milan. ergün hem sonradan girmenin verdiği avantaj, hem de süper teknik bir oyuncu olması sebebiyle hem çalımlarla çizgiye inebiliyor, hem istediği noktaya orta yapabiliyor, hem de meşhur içeri çekmeleriyle milan'ı perişan etmişti.

    şimdilerde neden zaha, angelino, icardi gibi bir üçlüden verim alınamıyora da güzel bir yanıt olan kariyere sahip futbolcudur. bazen kimya dediğimiz şey, oyuncuların bireysel toplamının sahaya yansımasına izin vermiyor. veya bireysel toplamından da daha fazla şeyler ortaya çıkarabiliyor.

    rangers'a göndermeden önce ufak ufak kesik yemeye başlamış futbolcumuzdur aynı zamanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın