• 34803
    3 haziran 2023 tarihinden beri “yaptıkları yapacaklarının teminatıdır” düsturuyla yapılan ancak kafama yatmayan hamlelere dahi “vardır bir bildikleri” diyerek mantıklı bir zemine oturtmaya çalıştım, çalıştık. ancak ocak ayı geldi hala takımın oturmuş bir ilk onbiri yok.

    ziyech’in, ndombele’nin triplerinden; zaha’nın formsuzluğundan, bitmek bilmeyen sakatlıklardan artık gına geldi. sıfır yatırım yaptığımız ziyech’in keyfini beklemektense tonla yatırım yaptığımız tete’yi geldiğinden beri sağlıklı olmasına rağmen düzenli olarak onbire yerleştirmedik. kerem’in mevkisini bir türlü oturtamadık. torreira’nın yanı hala belirsiz. santraforumuzu sol bekte kullanıyoruz. şampiyon stoperimizin önüne stoper alıp çöpe attık, yenisi sakatlanınca bir anda sarıldık. bakambu’nun performansını onbire atarak ödüllendirmedik. icardi’ye gereksiz aylardır yükleniyoruz. oliveira’yı neredeyse hiç kullanmadık. demirbay’dan istikrarlı verim alamadık.

    güven konusunda hala zerre sorunum yok, şampiyon olacağımızdan eminim. ancak bir şekilde önümüzü görmemiz gerekiyor. iletişim konusunda çok sıkıntılıyız. önümüzdeki transfer döneminde planımız nedir belli değil. futbolcularımız günlerce idmana çıkmıyor muhabirlerden öğreniyoruz. angelino geçenlerde bi yere gitti, nereye ve neden gitti bir fikrimiz yok. geçtiğimiz sezon bize o dominasyonu getiren şey kadro ve idman istikrarıydı, bu sene bundan söz etmek mümkün değil.

    neyse ki hocamız dünya çapında bir hoca da istesem de ümitsizliğe kapılamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın