resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8504
    24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçında geçen seneki icardi olsa 2 golü vardı, hatta penaltımız da verilse hattrick yapıp topu eve götürürdü.

    11. aydan itibaren çıktığı 10 maçta sadece 2 golü var kendisinin, 1'i penaltı. geçtiğimiz sezon ligde ilk 11 başlayıp da skora etki edemediği 6 maç vardı, bu sezon bu sayıya daha sezonun yarısında ulaşmış vaziyette. bu sezon baktığımızda 17 golü var ancak 6'sının penaltı golü olduğunu da unutmayalım. akan oyunda 11 golü var 27 maçta.

    ortadaki sorunu inatla görmek istemeyen arkadaşlar var. biz demiyoruz ki gönderelim, kovalım. adam formsuz diyoruz. hani gol atamaz başka şeyler yapar, o da yok. 2 aydır icardi'nin takıma bir faydası yok, aksine zararı var.

    kimsenin bu sezonki icardi'ye 10 milyon euro maaş bağlayacağını sanmıyorum. biz o parayı geçen sezonki performansından dolayı verdik. sakatlık öncesi de zaten hazır değildi, ancak sakatlık sonrası ciddi manada geriye gitti. o alışık olduğumuz kafa vuruşlarını bile yapamaz halde şu an. umarım kısa sürede düzelir çünkü bu böyle gitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın