• 34791
    2010/2011 sezonunu özlettiren takımımız. neden mi? galatasaray uçup kaçtığı zamanlarda nedense futboldan anlamayan ama fikirleri arşa çıkmış, taraftardan bozma, tribüne bile yolu düşmemiş, kulup kültüründen uzak ekran korkuluklarının mezesi oluyor.

    ancak ne zaman galatasaray yokları oynuyor, sadece taraftar gibi taraftar galatasaray'ı takip ediyor.

    bazen galatasaray genel kurulundaki sonda müptelası idrar torbalı dedeleri anlayabiliyorum. istiyorlar ki galatasaray coluk cocugun agzinda meze olmasin. haklilar da! galatasaray kulturunden zerre anlamayan adamlar edep ve adap konusunda zayif kaliyor. ettigi laflarin ayarini bilmiyor. zaman zaman ben de yapmadim mi, yaptim. tamamen kultur eksikligi baska birsey degil.

    2023-2024 sezonunda da, ne yazik ki küçük takım huviyetindekiler kapalı defans yaptığında resmen yoklari oynuyoruz. ornek copenhagen macı, örnek fenerbahçe ülker macı. küçük takim bunlar. futbolu katlederek nasil ust tura cikariz, kurallari katlederek nasil sampiyon oluruz derdindeler.

    2023-2024 sezonunda gerekirse as takimdaki birkac formsuz ve yorgun oyuncuyu rotasyona gondererek bu tur kucuk takimlarla bas edebilecek bir oyun kurgusu gelistirmesi gerekiyor. artik buyuk takim macimiz kalmadi sayilir. uefa avrupa liginde ust turlara cikarsak ona gore aksiyon alinir zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın