• 9756
    galatasaray'ın önündeki en büyük engellerden biridir. sürekli mızmızlanır ve transfer obezidir. eleştiri ile şımarıklığı ayırt edememektedirler. ellerindeki dünya yıldızı forvetleri sahada dayak yemesine rağmen yerden yere vurulmaktadır. kendi futbolcusunun özgüveni ile oynamaya devam ederlerse hüsran günleri yakın olacaktır.

    bu demek değildir ki eleştiri olmasın. eleştiri elbette olacak ama aşağılama asla. sayı olarak çok fazla ama etki olarak bjk taraftarından bile geride. kendi takıma gösterdiği tepkiyi, beinsports, trt, socrates dergi gibi oluşumlara göstermeli ve kâbus gibi üzerlerine çekmelidirler.

    basit bir taç atışından bile yıllarca mağduriyet çıkaran fbjk ilgili maçta (bkz: 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçı) 2 net penaltıları ve rakibe gösterilmesi gereken kartlar verikmeseydi ülkede ohal ilan edilirdi.

    2000-2012 arasındaki derbi maçları da hep bu tarz gerçekler gözardı edildiği için kaybediliyordu. o maçlarda takımca dayak yer ve maçlar kaybedilirdi. ancak galatasaray taraftarı ise futbolcu yuhlamak ile ilgilendirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın