• 5841
    abi bu iş iki ucu çoklu denklem. yönetim bir açıklama yapar; hakemleri hedef alır, sonra halil umut meler vakası gibi bir şey yaşandığında al başına bela. yönetim bir açıklama yapmaz; niyetlerinin iyi olmadığını düşündüğüm hakemler istediği gibi at koşturur, o zaman da hakkımızın yendiği ile kalırız. vicdanı olan bir insan/yönetici için çok zor bir durum. bana, bu işi tff ile birebirde çözmek daha mantıklı geliyor. allah korusun bir gün bir hakem saha içinde öldürülürse o zaman dönüp bakarsın, o açıklamalar buna değer miydi diye. hiç bir şey yapılmasın demiyorum ama bunu alenen ve insanları gaza getirecek şekilde yapmaktansa, onların işvereni ile çözmeye çalışmak daha doğru geliyor. ha sonuç alınır/alınmaz, hakkımız yenmeye devam eder, bu da bu işin trade-off’u.

    ha bu arada tabi ki demiyorum bizim taraftarımız katil kişiliklidir vs gibi bir şey, asla. ama bir cinnet anının dünyanın en iyi kalpli insanına bile yaptıracağı çok kötü şeyler olabilir. demek istediğim, en ufak bir ihtimal bile vicdanı olana yük olur.

    bunun dışında eğer yönetimin ilgili aksiyonu almamasının sebebi iş ilişkilerini bozmamak için ise, bir zahmet ilgisi olan herkes bir defolsun gitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın