• 34753
    bu takım hakkında geçen sezona göre takım kötü deniyor ama aynı aylarda iki galatasaray'ın da performansını kıyaslıyoruz. elimizdeki parametre kapı gibi istatistikler. ama yok yani her türlü bu galatasaray daha iyi. ligde çıktığı 16 maçın 14'ünden galip ayrılan, üstelik bunu yorucu bir şampiyonlar ligi fikstüründe yapan takıma fazlaca insafsız ve sabırsız davranılıyor. bu sene avrupa kupası oynayan takımların bazılarında ne oldu biliyor musunuz? o fikstürde sağlıklı bile kalamadılar. 10-15 sakat veren takımlar var. bakıyoruz galatasaray'a, böyle bir problemi olmadı. şampiyon takıma bu kadar transfer gerekmez diyen de vardı, bu kadar yeni kadroya gerek yok, üstelik sakatlık ve form geçmişi sıkıntılı oyunculardan bu kadar almayın, uyum sıkıntısı olabilir dendi. bu görüşe katılanlardanım. ama bu noktada taraftar talep etti, yönetim kadroyu yeniledi. şimdi de deniyor ki yanlış yaptık. taraftara anket açıp sorsanız bu takımdan 10 futbolcuyu gönderir, çünkü çöptür. 10 tane daha yeni oyuncu ister. çünkü asla gözü doymaz bazılarının. ey sevgili galatasaray yönetimi, taraftarı asla dinlemeyin. bu takımı siz kurdunuz, tam aksine bu takımı koruyun. zaten yapamadığınız sol bek ve merkez orta saha transferini yapın, gerisini okan buruk'a bırakın.

    bu takımın major hiçbir sıkıntısı yok. fenerbahçe maçı öncesi 5.viteste top oynamasını bekleyen ve bütün bir sezonu anlık değerlendiren taraftardan başka bir sorunu yok. kerem çöptür, bizim seviyemiz değildir mesela, bir bakmışsın 3 puanı getiren aksiyonu yaratmış. ama olsun haftaya sallarız kendisine. ligde gol ve asist kralı oyuncuya sürekli sallarlar mesela. okan buruk'un mevcut oyuncu hakkında fikrinin bir önemi bile yoktur. bu arkadaşlar hayat tecrübesiyle yüzde yüz haklıdır her konuda, okan buruk nereden bilecek tabi. buldukları her fırsatı kaçırmazlar ama sürekli yanılan da kendileri olur.

    şu aralar iyice forma girecek takımdır. uyum sorunu yeni yeni aşılacak. avrupa fikstürü olmadan bu takım lige konsantre olacak. takım kötü değil, oyuncular kötü değil, gölge etmeyin yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın