• 34744
    doğru şekilde inşa edilmemiş takım.

    sol bek angelino teknik kapasitesi yüksek ama tempolu oynayamayan, yedeği ise kazımcan fizik kalitesi daha ön planda ama teknik olarak çok zayıf. sağ bek boey ve yedeği bile yok. stoper hattı yine nelsson güvenilir taş gibi bir stoper olduğu için sıkıntı yok en azından orada.

    orta sahada torreira var alternatifi olabilecek tek isim kaan ayhan ki pozisyonları aynı ama oyun karakterleri birbirinin tam tersi, kerem ndombele ve sergio(geçmiş olsun) ise yine birbirinden alakasız tarzda oynayan isimler. belki demirbay ile sergio biraz yakın diyebiliriz tarz olarak ama yine de oradaki oyuncu profilini değiştirmeye çalışırken bir anda benzer profilde başkasını aldık.

    mertens geçen seneden 90 dakika çıkaramaz alarmı veriyordu yerine birini almadık, üstüne geçen sene icardi ile en iyi uyumu yakalamış kerem’i oraya çektik ve onun da performansını dalgalandırdık. sola zaha geldi ki hala beli doğrulmadı adamın tam anlamıyla, ben hala kendisine güveniyorum. ziyech de güzel bir ekleme oldu, çok kaliteli ve ihtiyacımız olan yaratıcılık ve ceza sahası dışından şut tehlikesini bize sonuna kadar verebilecek özellikte ki kapanan yakımları açmak bizim en büyük sorunumuzken kendisi tam aradığımız kan. tek sıkıntı pres yapmak isteyen bir takımın sağ kanadında ziyech en iyi tercih değil bence. en azından şunu söyleyebiliriz zaha kerem sol kanatta yeterli bir ikili, ziyech tete ikilisi de sağ için yeterli. sıkıntı merkezde.

    gelelim geriye kalan tek mevki santrafora. bakambu ile icardi’nin yakından uzaktan alakası yok. bakambu kötü değil, sadece as oyuncumuz ile arasında tarz olarak çok fark var.

    kadro kurulumu planlandığı gibi gitmedi bence tam olarak. okan hocanın oyununa göre oyuncular tercih edilmedi gibi geliyor, eldeki kadro ben 4-3-3 oynarım diye de bağırıyor aslında. tek sorun yabancı kuralı olur 4-3-3 oynarsak ki beklerden biri türk olur veya seneye türk bir kaleci ile devam edersek sorun da kalmaz. ayrıca oynamak istediğimiz futbol çok yüksek fizik kalite istiyor ve sol kanat sağ kanat ve santraforun 30 yaş üzeri. takımın en iyi pres yapan iki oyuncusundan biri de kariyerinin son senelerinde olan 36 yaşındaki mertens. bu takım sisteme tam olarak uygun değil bence ve burada da üç seçenek var. ya sistem değişecek, ya oyuncular değişecek, ya da hoca oyunculara bir şekilde bu oyunu oynatacak öyle ya da böyle. umarım en kısa zamanda çözüm bulunur çünkü sezonun yarısı geldi bile ve biz halen hem stabil hem de kaliteli bir oyundan uzağız. her maç oldu mu olacak mı diyerek geçmez. bir yerde patlar nihayetinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın