resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8389
    rakip stoperleri premier lig stoperi gibi göstermeye başlamış forvetimiz.

    1,5-2 aydır sürekli aynı bahanelerle “top gelmiyor” argümanıyla savunuluyor. oyuna giren bakambu’ya top mu gidiyor sanki veya başkalarına top mu gidiyor. harala gürele top oynuyoruz işte. efor lazım, güç lazım, hız lazım. bunları da 2 aydır falan icardi’de göremiyoruz.

    anadolu stoperlerini aston villa stoperi gibi gösteriyorsa bir galatasaray forveti, o forvet ya sakattır ya fiziksel açıdan alarm veriyordur. galatasaray forvetiysen kamyonla maaş alıyorsan kalçayı dayayınca osuruğunu çıkartacaksın sırtındaki stoperin. şu ligde fiziken fark yaratamayan forvetimizi de eleştirmek hakkımız olsun bir zahmet.

    30 yaştan ufak kardeşlerim, sakın ha icardi sevginizi galatasaray sevginizin önüne koymayın, yaşlı abilerinizden bunu yapanlar var. burada elaleme hakaret ediyorlar.

    ama gün yakındır, çok fena kutuplaşacağız bu kitleyle. adı icardi olur, ali olur veli olur… galatasaray’ın menfaatini icardi’nin kariyerinden daha aşağıda tutanlara fena azap olacağız. muhtemelen sezonu bile yakacak bunlar.

    bu kitleyle müzakere etmeyin, özeleştiri vermezler. tutarlı ve hakkaniyetli eleştirilere devam. kimse galatasaraylılığımızı sorgulayamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın