resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8386
    eleştiri için yazmıyorum baştan söyleyeyim, maç sonu yorumcuları ve burada dönen formsuz ilk on birde, sakat sakat on birde, neden oyundan çıkmıyor hep 90 dakika vs. yorumları çok sıktığı için yazıyorum.

    sevgili yazarlar adam mauro icardi, hata kaza geçen sene kiralayıp da, adam da sevgiye aç, sıcak kanlı memleket çocuğu olmasaydı, şimdi arap çöllerinde ter atıyordu diğer süper starlarla.

    sizce icardi, sağlıklıysa ilk on bir oynar maddesi koydurmuş olamaz mı ? icardi gelse size haziranda, okay 10 milyona gelirim zaten mutluydum takımda ama sakatlık dışında herhalükarda oynarım sahadan çekemezsiniz dese, ne dersiniz ? tabi ki de ‘buyur başkan gel, sakat değilsen zaten sen oynamayacaksında kim oynayacak ?’ dersiniz. ya da hepsini geçtim, sen icardisin, sen demez misin bunu ? az empati.

    ben açıkçası yazılı diye iddia edemem ama en azından sözlü olarak böyle bir maddenin görüşüldüğünü düşünüyorum.

    başta orhan uluca olmak üzere, ki her maç sonu önce açar kendisini dinlerim, ümit hocanın da payı var bunda tabi, sakatlandığından beri her maç sonu ağzından icardi’yi düşürmüyor bu da çok sıkıcı hale gelmeye başladı malesef.(tabi ki sadece kendisi değil, birçok yorumcu aynı durumda, ben kendisini izlediğim için onu veriyorum örnek olarak.)

    konuşarak değişmeyen bir durum var ortada, adam iki tur sakatlık döndürdü yine de maç kaçırmadı, ki ona rağmen halen gol krallığında zirvede, belli ki ikinci yarıya kadar böyle böyle idare edilecek, her maç bu konuşuldukça en sonunda adının üstünde negatif bir etki yaratacak, adam yiyen taraftar kitlemiz de bir gün illa ki icardi’ye de sallamaya başlayacak. gerek yok, yapılmamalı. o gün geldiğinde de bu sefer savunacaklar, bu adam takımı şampiyon yaptı, büyük para reddetti, sakat sakat bile takım için savaştı, yatmadı diye.

    bu takımdan galatasaray’dan sonra sakatlanmayan kronik sakat falcao geçti, geçen sene takımı şampiyon yapıp, resmen kendi bonservisini kendisi ödeyen bir futbolcudan bahsediyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın