resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8252
    ilk sakatlandığında iki hafta oynamayıp tedavi görse çoktan iyileşmişti ama iki aydır sakat sakat bildiğimiz icardi’nin aşırı uzaklarında oynamaya devam ediyor. sakat oynadığı bölümde kendisi yerine barış alper ya da bakambu oynasa aldığımız sonuçlarda radikal bir değişiklik olmayacağı da kesindi zaten bu bölümde nağmalupken dört mağlubiyet aldık.

    sezon başından beri kilo problemi çok barizdi ama o haliyle bile gollerini patır patır atıyordu. molde’ye attığı golü hatırlayın, aynı orta gelse şu an icardi o topa vuramaz bile çünkü sakat.

    ayrıca top gelmiyor muhabbetine çok katılmıyorum çünkü geçen sezonki icardi daha top kendisine atılmadan rakip savunmaları bi anda ekarte edecek çabukluğa ve fitliğe sahipti. bu sezon benzer toplar atıldığında yetişemeyeceğini bildiği için çoğu topa hareketlenmiyor bile. hava toplarındaki etkinliği de aşırı azaldı çünkü güçsüzleşti ve ağırlaştı. katılacağım tek nokta geçen sezon kerem, rashica ve mertens gibi oyuncular daha takım oyuncusu ve besleyici bir grupken bu seneki hücum hattı çok daha bireysel oynayan bir grup oldu.

    özetle icardi’nin fiziksel problemlerini çözmediğimiz sürece bu sezon bizim için oldukça zor geçecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın