• 34713
    her şeyden önce 23-24 sezonunda çok keyifli 5 ucl grup maçı izletmiş olan takım. her maçından önce "eheh fark yiyeceksiniz bu maç" diyenlere inat her maç rakipleriyla başabaş oynamıştır. futbolun adeleti olsa evinde kopenhag'ı ilk yarım saatte 3'lük, koskoca bayern'i 4'lük yapacaktı. aynı şekilde deplasmandaki bayern maçının hakkı da en az beraberlikti. manu maçları ise dürüst olmak gerekirse rus ruleti tadındaydı iki taraf adına ve iki maçın hakkı da beraberlikti. kısacası bu işin son maça kalması şanssızlıktı son maçta ise ölümüne kapanan takımı bir türlü açamadık, yazık oldu ama inanılmaz üzgün değilim. çünkü şu yarınlar yokmuşçasına kapanan takımları açma sorununu da çözebilse galatasaray'ın dünyadaki bütün takımlara en azından ezilmeden oynayabileceğini tüm dünya gördü.

    şimdi devre arasında olursa bir sol bek, bir merkez orta saha ve bir enerjik ve akıllı ofansif orta saha transferi ile en güçlü en favori takımının liverpool, roma, ucl'den gelirse benfica vb. ayarında takımlar olduğu daha önce bir kez şampiyonu olduğumuz turnuvadayız.

    kura şansları ve bitiricilik şanssızlıklarını çözen bir galatasaray'ın uel 23-24 sezonunda finale yürümesi sürpriz sayılmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın