resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8249
    kimse çıkıp icardi şöyle iyi böyle iyi demiyor.

    galatasaray futbol takımının icardi'ye haydi sen bir dinlen de sakatlığın geçsin deme şansı yoktu. son 2 ayda 12-13 maça çıktı galatasaray. bunların içinde manchester united ve bayern münih maçları vardı. bayern maçına forvette bakambu ile çıksak zaten kafadan boşver gitti artık derdim.

    siz bakambu'nun son 15 dakika girip oraya buraya koşmasına aldanıyorsunuz galiba ama bakambu gerçekten yetersiz bir isim. eğer koşan adam arıyorsak umut bulut'u da getirebiliriz. baya pozisyona girer.

    icardi de bayılarak oynamıyordur ama zorunda.

    asıl komik olan taraf ise şu, okan hoca icardi'yi kesip bakambu'yu oynatsa ve ligde puan kaybı yaşasak bu sefer icardi nasıl oynamaz diye yangın yapacaklar var. bakambu neymiş abi zaha forvet oynasın dersiniz. zaha biter ya bizim barış alper forvet oynamıştı bir daha deneyelim dersiniz. deneme tahtası ya bu, maçlara da puan vermiyorlar öylesine oynuyoruz.

    işin gerçekleri öyle tezahür etmiyor işte.
    dün icardi kerem'e kale önüne çıkarttığı top gol olsa bugün icardi abii yeaaa, bambaşka abi yeaa diyecek adamların bir anda icardi dinlensin, yerine bakambu oynasın demesine şaşırıyorum.

    bence de oynasın artık bakambu biraz puan kaybedip kendimize gelelim. yoksa bitmeyecek. yani illa puan kaybetmek lazım önce.

    paşaların keyfi olsun yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın