resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8246
    bütün siteleri gezdim, dün en yüksek rating alan oyuncumuz icardi, izlediğim şey de bunu kanıtlıyordu aslında, sahaya çıkanlar arasında en çok isteyen adam net icardi'ydi ama bir tane bile top atamadık ayağına, dün akşam galatasaray adına sahanın en iyisi olup da en çok eleştirilen oyunculardan biri olması çok komik.

    dün tam 4 kilit pas ile oynadı, 2 tanesi karşı karşıya bırakan toplardı, 2 tehlikeli isabetli şutumuzdan biri köşeye yaptığı zor bir vuruşla geldi, kerem'in havadan ve yerden vurduğu pozisyonları hazırladı, zaha'ya indirdi kafayla ki başka da pozisyonumuz yok maçta. daha ne yapmalıydı? orta sahadan herkesi sıraya dizerek gol mü atmalıydı, bunu istiyorsanız galatasaray yerine başka takıma doğru yönelebilirsiniz ya da başka forvetleri izleyebilirsiniz çünkü icardi hiçbir zaman böyle bir adam değildi, olamaz da.

    rezalet bir oyun sisteminde, en çok çabalayan adam olmasına rağmen çabalamıyor, koşmuyor gibi saçma söylemlere maruz kalıyor. icardi dün çabalamadıysa biz ne izledik? top gelmemesine rağmen kafasını soktu, topukla müthiş pozisyon hazırladı ama yine yaranamadı yüce galatasaray taraftarına. çok üzülerek bu günlerin geleceğini biliyordum. 2 maç vermiştim 4 maç dayandılar, çok bile dayandılar geçen sene şampiyonluk yolunda gollerini sıralamaya başlamadan önce karagümrük ve konyaspor maçlarında gol atamayınca da aynı şeyi yapmıştı taraftar kendisine ama o kendisine laf atanların ağzından laf çıkmamasını sağladı bir daha her maçta gol atarak. o lafları ağzına tıktıkları bugün yine çıkıp saçmalıyorlar, 2-3 maç sonra yine ağzınızı açamayacak noktaya geleceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın