• 34699
    2023-2024 sezonunda kendisinden güçlü bayern ve manu maçları hariç ne ligde ne elemelerde ne 2 kopenhag maçında adam akıllı top oynadığını görmediğim takımımız.

    1. süper ligdeki sıralama hiçbir şey ifade etmiyor, bu kadro ligin çok ama çok ama çok fazla üzerinde, o yüzden bilmem kaç galibiyet rekorlarının karşılığı yok. örneğin, rakip de aynı puanda.

    2. şampiyonlar ligi grubundaki sıralama ise daha gerçekçi. manu maçlarındaki performansımız manuyu altımıza aldı ama kendimizden katbekat güçsüz kopenhag’a karşı kötü oyunumuz 3. yaptı.

    3. hücum stratejilerimizde varyasyonlara sahip değiliz. set hücumu ile hiç işimiz yok. eğer rakip bize topu bırakıyorsa ki ligimizde çok normal, ancak icardi’ye doldur boşalt yapıyoruz. yeni bir şey denemiyoruz. topa bomba muamelesi yapmasak da topla ne yapacağımızı biliyor görüntüsü çizmiyoruz. büyük takım oyunu değil bu.

    4. kadro bir türlü oturmuyor. bir çok neden sayılabilir fakat aralık ortasına gelmişken hala net ilk onbir tartışmaları yapıyorsak bir şeyler ters gidiyor demektir. sağ açığımız kim bizim tete mi ziyech mi ? orta sahada kaan mı ndombele mi demirbay mı sergio mu ? kerem on numara oynar mı ? barış sol beke geçer mi ? aralık ortasındayız…

    5. oyuncu değiiklikleri. hoca oyuncu değiştirmeyi sevmiyor. zorunluluktan yapıyor izlenimi veriyor hep. 2. kopenhag maçında golü yer yemez değişiklik yapması da bundan. yemese değiştirmeyecekti.

    6. hocamız stoperler hariç defansif olan hiçbir futbolcu tipini sevmiyor. yaptırdığı transferler, ilgi duyulan futbolcular, adı çıkan transferler. hep aynı tür kişiler. o yüzden kadroda bolca kanat var ama ihtiyacı olan orta saha yok mesela. olmamasının nedeni alınmaması değil, alınmasının istenmemesi.

    benden bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın