• 1733
    3. dünya ülkesi,
    her alanda deyip haksizlik etmek istemiyorum ama şike,kara para, hukuk ve gelir adaletsizligi. her yönüyle rezalet ve insan hakllarina aykiri tutum sergileyen ülke. turkiyeyi cok seviyorum ama vatandaşi olmaktan bazen nefret ediyorum. bende dahil insanlarimizin zihniyetinden kaynaklaniyor. bende türküm ama türk insani böyle. ben daha iyi olayim digeri ezilsin. kimse benden daha iyi olmasin baskasi umrumda degil. benim hakkim yanmasin baskasinin hakkindan banane. ben daha zengin olayim baskasi surunsun banane. liyakasizlik mi en krali. çalmak mi? en iyisi. bencillik mi? en bencili. bu ülke bu toplum bu kadar arkadaslar aramizdaki istisna 3-5 iyi insan kaideyi bozmuyor maalesef. 2gun ileriye gidersek 3. gun geri gelip 0liyoruz.

    normalde bir şirket, bir oluşum başarılı oluyorsa üzerine koyarak devam etmesini beklersiniz değil mi?

    çok uzaktan değil size galayasaray'dan örnek vereceğim.
    sezon yıllarını tam hatırlamıyorum fatih terim gelmişti; muslera, selçuk,melo. 2011-2012 yılları başlangıçları olabilir.
    iyi hatırlayın tam 4 yıl üst üste şampiyonlar ligine gitmiştik. 3 yıl şampiyon olduk. 4. yıl fenerbahçe cezalıydı onun yerine 2. olan takım yani biz gitmiştik.

    bu takım tam 4 yılda 3 kez şampiyon olup, 4 kez şampiyonlar ligine gitmişti. son 16 ve çeyrek final falan da oynamıştık yanlış hatırlamıyorsam.

    düşünün bu takımın o zamanlar için max başarabileceği her şeyi başarmıştı. yani gelir olarak max seviyede gelir kazanıyorsunuz. ligde şampiyonluk geliri şampiyonlar liginde katılma gelirli gruplardan çıkma vs gelirler. max gelirleri kazanıyorsunuz.

    sonuçta ne oluyor ? ertesi sene galatasaray 8. mi 12. mi ne bir yerlerde bitirdik. normalinde 4 sene üst üste max başarılı olmuş takımın devam etmesi lazım. sonrası hüsran ?
    niye ? bizim düşmanımız yine biziz. öyle dış güçler falan değil. benim düşmanım sensin. senin düşmanın benim.

    fenerbahçeye, beşiktaşa az kızmıyorum. adamların gerçekten avrupada başarıları yok. umurlarında da değil.

    çok uzadı ama şöyle söyleyeyim. fener gruplardan elense taraftarı 2 gün güler geçer. çünkü alışmışlar başarılı olmamaya. kafa yapıları yok adamların avrupa vs. diye bi eski anelka zamanları falan başarı görmüşler. doğuyor fenerli başlıyor galatasaray da galatasaray. ya sizin tek mutluluğunuz sevinciniz galatasaray'ı yenmek mi ? bu nasıl bi küçük beyin kafası futbol galatasaray'dan mı ibaret ?
    ya avrupanın en alt liginden beşiktaş elendi. böyle bi rezillik olabilir mi ? yer yerinden oynaması lazım sakatım sakatım sakatsın vs. böyle bir şey olabilir mi ? oluyor. spor vs deyip geçmeyin. seyirci olarak taraftar olarak bu rezilliğe katlanmaya devam ediyorlar. gitmeyin maça. kabullenmeyin bu rezilliği. bi aksiyon alın. vs vs. bu kadarız işte. bizden olcak şey bu kadar.

    kişiler kurumlardan büyük...
    böyle bir ülke işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın