resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8066
    bu olayla birebir ayni degil ama yasanilan hisler cok benzer. bir donem zalgiris kocu olan jasikevicius, esi dogum yapan oyuncusuna serinin ortasinda izin vermis, bir muhabir de oyuncunun izin alip takimdan ayrilmasinin dogru zaman olup olmadigini sormustu. jasikevicius'un o gunku konusmasi beni cok duygulandirir.

    jasikevicius " ilk çocuğunu gördüğün zaman dünyada neyin en önemli şey olduğunu anlayacaksın. o zaman gel ve benle muhabbet et. çünkü dünyada hiçbir şey bir çocuğun doğumundan daha büyük ve önemli değil. ne şampiyonluklar ne de hiçbir şey. augusto lima şu an duygusal olarak cenneti yaşıyor. onun için çok mutluyum." demisti.

    allah kimseye yasatmasin, yasayanlara da acil sifa versin ama esimin kizkardesinin kanserden 1 sene tedavi gordugu surecte hepimiz ruh gibi dolastik evde. simdi cok sukur iyilesti ama hastaligi surecinde onu mutlu edebilen her anda yaninda olmaya cabaladik. her ozel ani o an bir daha yasanmayabilecek hissiyle yasamak cok zor. ortada icardi'nin esinden daha cok iki guzel evladin annesi soz konusu. bir ailenin dogum gununde birarada olmasi vucuda girecek bircok ilactan daha buyuk enerji verir.

    gerizi lafi guzaftir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın