resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9024
    https://www.youtube.com/...?si=GwtJrHGYIC1M5GsP

    camia içinde bir seçim hazırlığı olduğunu dile getirmişti kerem övet ve erinç bilican. görünen o ki hesaplar kitaplar yapılmaya başlanmış. dursun özbek’in de liselilik damarları ağır basmaya başlamış.

    ancak içinizi ferah tutun fikri hür vicdanı hür galatasaray’lılar. o devirler geçti. galatasaray’da son üç seçim liseli dinozorların hesaplarının sandığa gömülmesiyle sonuçlandı.

    önce dursun özbek baskın seçimde mustafa cengiz’e kaybetti. sonra burak elmas şaşırtıcı bir galibiyet aldı. son seçimde de eşref hamamcıoğlu sandıkta kaldı.

    dursun özbek neyin peşinde bilmem. erden timur’u kaybetmeyi göze almışta olabilir. o zaman kendi sonunu yazar ve gider.

    erden timur başkan adayı mı olur başka bir yöntem mi tercih eder onu da bilmem. ama onunla dans etmek isteyen kim olursa olsun evine döner ondan eminim. (bkz: #3791120)

    belki de hayırlısı oluyordur. erden timur istediği fırsatı buldu ve rüştünü ispatladı. yapılacaklar bitti mi? store, sözde amatör şubeler, globalleşme, kurumsal yapıyı güçlendirme say say bitmez. bu işler, ben futbol dışında antrenörlerin adını bile bilmem diyen zihniyetle çözülmez. *

    sonuç olarak, turgay kıran‘a sözcülük yaptıranlar, erden timur’u herhangi bir akıl oyununda yenemez. madem denemek istiyorlar. denesinler ve defolsunlar bir süre daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın