resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9022
    yatıp kalkıp okan buruk ve erden timur'a dua etmesi gereken mevcut yönetim kurulu başkanı.

    başkanlık mazbatasını aldığı günden beri ciddi eleştiri almamasının tek sebebi futbol sahasında işlerin yolunda gitmesi. o konuda da tüm pay insanüstü özveriyle çalışıp başarıyı yakalayan okan hoca ve erden timur'a ait. yoksa futbol dışında kulübün diğer tüm işleyişleri en az dursun özbek'in önceki başkanlık dönemi kadar başarısız. tek fark futbol, onda da etkisi yok.

    basketbol batık, voleybol bitik, mağazacılık çökmüş, tesisler yetişmemiş, salon hala yapılamamış. dursun özbek'in önceki döneminde kulübe kasa kolaylığı adı altında yatırdığı paraları faiziyle makbuzlandırıp bankacılık kanununa göre 'tefecilik' suçu işlediğini de, felaket idare edilmiş bir süreç sonucu avrupa'dan men cezası yememize sebep oluşunu da, kevin grosskreutz rezaletini yaşatmış oluşunu da, futbol takım tesislerini erkek kardeşinin çiftliğine çevirişini de, yeğeninin otel konaklama masraflarını kulübe faturalandırışını da unutmadık.

    mustafa cengiz başkan döneminde içerde kalan paraları için kulübe haciz mektubu gönderen, gizli ajandasında hükümetle yakın ilişkilerini kullanarak satılamaz araziler üzerinden cebini doldurma planları bulunan dursun özbek, seçimli genel kurul öncesi erden timur'u aradan çıkarıp rezil planlarını uygulamaya sokmayı aklının ucundan bile geçirmesin. bugün bu koltukta oturabiliyorsa sebebi erden timur'dur, bunun bilincine varıp ona göre davransın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın