• 34633
    torreira, boey, aktürkoğlu, icardi, muslera ve apo çok fazla maç oynadılar üst üste. aktürkoğlu, icardi ve muslera'da düşüş bariz.

    kerem aktürkoğlu space jam'da yeteneklerini ansızın kaybeden jordan misali oynuyor. her hareketi, pası, şutu çok tuhaf. şu haliyle maalesef takıma hiçbir faydası olmadığı gibi bence zararı bile olabilir. kesinlikle bir süre dinlenmesi lazım.

    icardi'ye gelince... gol makinesi adam beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlıktan sonra hala kendine gelemedi. sahada var mı yok mu belli değil. ya takım olarak kötü oynuyoruz ve icardi'yi pozisyona sokamıyoruz ya da icardi formsuz. üzülerek söylemeliyimki son iki maçta, hatta hatay maçını da dahil edersek son 3 maçta, icardi hayalet gibi sahada. bir süre dinlense ve yerini bakambu'ya bıraksa fena olmaz.

    muslera... yaşı itibariyle geriye gitmesi normal elbette. ancak çok basit ama ölümcül hatalar yapıyor. dinlenmesi gerekiyor en azından pendikspor, istanbulspor gibi görece kalemize az top gelen maçlarda.
    saydığım bu 3 değerli futbolcumuz da çok fazla maç oynadı şu ana kadar. mental yorgunluk bariz bir şekilde hissediliyor.

    torreira, bu sezonun apo ile beraber en iyisi. alternatifi maalesef yok ve o da çok fazla sayıda maç oynadı. conta patlatmak üzere. olası bir sakatlık durumunda yerine kimi koyacağız kimse bilmiyor. takımımızda ikamesi olmayan tek futbolcu.

    boey. onun da alternatifi yok. zaten dubois'nın neden gönderildiğini anlayan varsa beri gelsin. o da çok fazla maç oynadı.

    tete: tam bir fiyasko. tam bir hayal kırıklığı. bu takımda gitmesi gereken ilk oyuncu. yunus akgün'ün sol bacağı olamaz.

    erencan yardımcı'yı kadromuza tekrar katmalıyız. o nasıl bir hız? sprinter gibi. gol vuruşu da var. değerini bilen usta ellerde elmas gibi ışıldar.
    10 numara... evet takımın en büyük eksiği, hücumdaki verimsizlik ve temposuzluğu çözmek için iyi bir 10 numaraya ihtiyacımız olduğu gün gibi aşikar. ancak mehdi gibi beklediğimiz ama koca yaz boyu bulamadığımız no:10 ara transferde ancak kaf dağının ardında bulunabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın